Praful din locuinta sau din incaperea in care iti desfasori activitatea zilnica poate sa fie extrem de periculos. De multe ori, acesta este format din particule atat de fine incat nici nu se vede. Partea proasta este ca indiferent ca este sau nu vizibil, praful poate sa patrunda in plamanii nostri si sa duca la dezvoltarea unor probleme respiratorii cum ar fi astmul sau alergiile.

Partea buna este ca praful poate sa fie tinut sub control, iar acest lucru se face printr-o curatenie frecventa.


Oferim servicii complexe de curatenie, in asa fel incat sa poti trai intr-un mediu sanatos

Oferim servicii complete de curatenie in Mures, atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice. Scopul nostru este acela de a te ajuta sa te bucuri de un mediu cat mai sanatos.

Principalele servicii pe care le oferim sunt urmatoarele:

·       Servicii profesionale de eliminare a prafului de pe piesele de mobilier si de pe accesoriile din casa sau birou;

·       Servicii profesionale de aspirare a mochetelor. Mochetele sunt, de regula, cele care acumuleaza cel mai mult praf dintr-o incapere;

·       Spalarea atenta a holurilor, scarilor si coridoarelor cu ajutorul unor echipamente profesionale;

·       Curatarea geamurilor, chiar si pe cele aflate in zone greu accesibile;

·       Dezinfectarea grupurilor sanitare si a accesoriilor sanitare, folosind solutii de cea mai buna calitate;

·       Curatarea chimica a mochetelor;

·       Curatenie dupa lucrari de constructii;

De asemenea, oferim si servicii comune de menaj, cum ar fi schimbarea sacilor menajeri, sortarea si debarasarea gunoiului, curatarea si cristalizarea marmurei, polimerizarea suprafetelor sau decaparea suprafetelor lavabile ( gresie, mozaic, PVC, etc).

In procesul de curatenie folosim doar solutii specifice fiecarei suprafete si ne asiguram ca fiecare material pe care il curatam este protejat si este mai putin sensibil la remurdarire.

Putem oferi atat servicii de curatenie generala, cu atentie maxima la fiecare detaliu, cat si servicii de curatenie de intretinere.


Cat costa serviciile noastre?

Preturile noastre sunt adaptate in functie de preferintele fiecarui client in parte. Ne asiguram ca sunt preturi bine optimizate, in asa fel incat toti cei care colaboreaza cu noi sa fie pe deplin multumiti.

Servicii de Curatenie Profesionala - Tesok.ro

TESOK SRL - SERVICII DE CURĂȚENIE PROFESIONALĂ MUREȘ

Webdesign by SigmaNet