Operatii speciale

Operatii speciale
adaugat 23 Dec 2021
Distribuie
Curatenia nu este intotdeauna simpla. Este adevarat ca procesul de curatenie de intretinere, pe care fiecare dintre noi il face acasa, implica doar cativa pasi simpli: aspirator, laveta pentru praful de pe piesele de mobilier si mop.

De multe ori insa, curatenia este mult mai complexa de atat si necesita operatiuni speciale. Pentru astfel de situatii, cea mai buna decizie pe care o poti lua este aceea de a apela la noi.

Oferim servicii speciale de curatenie, asigurandu-ne ca spatiul in care iti petreci timpul este curat si sanatos 

Iti putem oferi servicii de curatenie generala si de intretinere ( schimbare saci menajeri, aspirare, spalare, etc), precum si servicii mult mai complexe:

Curatarea chimica a mochetelor si a tapiteriilor, cu ajutorul careia putem elimina orice tip de pata, indiferent ca este de cafea, guma de mestecat sau grasime;

Decaparea suprafetelor lavabile, precum gresia, mozaicul si faianta. Avem masini speciale cu perii abrazive de diferite duritati, cu ajutorul carora curatam cu succes toate suprafetele;

Polimerizarea suprafetelor cu ajutorul unor emulsii care le protejeaza impotriva murdariei si fac intretinerea lor mult mia usoara;

Curatarea si cristalizarea marmurei. Curatam suprafata de contact a marmurei pana in profunzime, folosindu-ne de emulsii, discuri speciale si extractoare de lichide.

Nu exista provocare din domeniul curateniei pe care sa nu o abordam cu incredere si cu pasiune. Ne place sa facem curat si consideram ca o societate de succes este, in primul rand, o societate bine organizata si curata.

De ce sa apelezi la noi?

Pentru ca avem toate echipamentele necesare pentru orice tip de curatenie;

Pentru ca avem o echipa serioasa, compusa din profesionisti cu experienta;

Pentru ca avem costuri mai mult decat atractive.

 

Servicii de Curatenie Profesionala - Tesok.ro

TESOK SRL - SERVICII DE CURĂȚENIE PROFESIONALĂ MUREȘ

Webdesign by SigmaNet