Spalarea holurilor, coridoarelor si scarilor

Spalarea holurilor, coridoarelor si scarilor
adaugat 23 Dec 2021
Distribuie
Atat intr-o cladire de birouri, cat si intr-un bloc de locuinte, holurile, casa scarii si coridoarele sunt cele mai solicitate spatii. Acestea sunt folosite de absolut toata lumea care intra in cladire si sunt supuse murdariei cu praful si noroiul de pe incaltaminte.

Odata aduse in interiorul cladirii, particulele de praf se pot raspandi cu usurinta peste tot si pot crea probleme respiratorii si alte probleme de sanatate.

Oferim servicii de spalare, decapare si polimerizare suprafete pe holuri, coridoare si scari 

In orice cladire, spatiile comune au nevoie ocazional de o curatenie profesionala. Oferim aceasta curatenie profesionala in Mures, spaland cu atentie toate suprafetele holurilor, a coridoarelor si a scarilor. 

Suntem o echipa de profesionisti, care a reusit de-a lungul timpului sa dezvolte servicii foarte bine puse la punct, sa achizitioneze echipamente de cea mai buna calitate si sa gaseasca acele solutii care sunt extrem de eficiente, fara a impacta negativ suprafetele. 

Printre actiunile pe care le facem se numara si urmatoarele:

Decapam suprafetele lavabile de pe holuri, coridoare si scari. Curatarea se face mecanic, cu masini manuale sau automate de decapat si cu solutii specifice pentru fiecare suprafata in parte;

Folosim emulsii pentru polimerizarea suprafetelor. Emulsiile au rolul de a proteja pardoselile impotriva actiunilor chimice si mecanice. De asemenea, pot sa imbunatateasca aspectul acestora;

Curatam in profunzime marmura si suprafetele din piatra naturala, folosind discuri speciale si detergentii indicati.

Cat de des trebuie sa speli holurile, coridoarele si scarile?

Pentru un mediu cat mai sanatos, procesul de spalare trebuie sa aiba loc saptamanal sau chiar mai des, in functie de volumul de trafic. Ne ocupam de tot acest proces, asigurandu-ne ca te poti bucura de un pret decent si ca rezultatele sunt intotdeauna impecabile.

De ce sa ne alegi pe noi?

Avem experienta si putem oferi rezultate exceptionale;

Avem echipamente care ne cresc eficienta si scad timpul necesar pentru curatenie;

Suntem mereu prompti si tinem cont chiar si de cele mai mici detalii.

 

Servicii de Curatenie Profesionala - Tesok.ro

TESOK SRL - SERVICII DE CURĂȚENIE PROFESIONALĂ MUREȘ

Webdesign by SigmaNet