Curatarea chimica a mochetei

Curatarea chimica a mochetei
adaugat 23 Dec 2021
Distribuie
Mochetele au o multime de avantaje: ofera o doza mare de confort, izoleaza termic, imbunatatesc spatiul din punct de vedere estetic si cresc gradul de siguranta pentru cei mici. Singura neplacere data de ele este partea de curatare. 

Spre deosebire de covoare, mochetele nu pot fi duse la spalatori, fiind strict necesara curatarea lor la domiciliu sau la birou. Cel mai adesa, mochetele sunt lipite de pardoseala, ceea ce face foarte dificila mutarea lor dintr-o parte in alta.

Din fericire, exista solutii pentru curatarea foarte eficienta a mochetelor iar una dintre solutii este reprezentata de serviciile pe care le oferim noi.

Oferim servicii complete de curatare chimica a mochetei

Daca ai o mocheta care a trecut prin experiente traumatizante, fiind patata de vin, cafea, guma de mestecat si alte lucruri lichide sau lipicioase, serviciile noastre ti se potrivesc ca o manusa.

Oferim servicii complete de curatare chimica pentru mochete, garantand rezultate remarcabile.

Curatarea chimica, denumita si “ Dry Cleaning”, este o metoda de igienizare care foloseste un solvent lichid in loc de apa. Acest solvent patrunde in profunzimea fibrelor, fiind eliminat ulterior cu aparate performante de extractie. 

Cu ajutorul curateniei chimice se pot elimina toate tipurile de pete, fara riscul de distrugere a tesaturii sau a culorii mochetei. De asemenea, fiecare sesiune de curatare chimica transforma fibrele, facandu-le sa para ca si noi si le ofera un parfum deosebit de placut.

De ce sa apelezi la noi pentru curatarea chimica a mochetelor?

Pentru ca avem experienta si stim cum sa abordam fiecare tip de pata;

Pentru ca avem toate echipamentele de care avem nevoie pentru a oferi rezultate excelente, intr-un timp scurt;

Pentru ca stim care sunt substantele ce merita sa fie folosite, in asa fel incat tesatura sa fie pastrata cat mai bine iar petele sa fie eliminate cat mai repede.

Servicii de Curatenie Profesionala - Tesok.ro

TESOK SRL - SERVICII DE CURĂȚENIE PROFESIONALĂ MUREȘ

Webdesign by SigmaNet