Aspirarea mochetei

Aspirarea mochetei
adaugat 23 Dec 2021
Distribuie
Mocheta este unul dintre accesoriile indispensabile pentru confortul picioarelor noastre si pentru siguranta celor mici. Aceasta este adeseori prezenta acasa si isi gaseste cu usurinta locul si in incaperile destinate muncii de birou. 

Indiferent cat de buna, confortabila si rezistenta este o mocheta, aceasta acumuleaza acarieni si diverse alte particule de praf, care pot fi un real pericol pentru sanatatea noastra. Tocmai de aceea, este foarte important sa fie aspirata saptamanal cu un aspirator de buna calitate si ocazional, sa fie curatata intr-o curatatorie profesionala.

Oferim servicii de aspirare mocheta in Mures

Aspirarea mochetei nu este o activitate pe care sa o faci cu cel mai mare drag. De  cele mai multe ori nu ai timp pentru asta, sau pur si simplu vrei sa faci alte lucruri, mult mai placute. Este motivul pentru care merita sa apelezi la noi.

Oferim servicii de aspirare mocheta, asigurandu-ne ca iti petreci timpul intr-un mediu curat, fara riscul de a dezvolta probleme respiratorii sau diverse alte boli generate de particulele de praf.

Exista mai multe motive pentru care merita sa apelezi la noi :

Folosim aspiratoare profesionale, dotate cu filtre ce pot elimina peste 99% din particulele de pe mocheta si din aer;

Folosim solutii profesionale pentru dezinfectarea suprafetelor curatate;

Ne facem treaba repede si bine.

Cum poti proteja mocheta pentru o perioada cat mai mare de timp?

Daca vrei sa te bucuri cat mai mult timp de o mocheta, este bine sa eviti, pe cat posibil, sa o patezi si sa o aspiri, sau sa apelezi ocazional la noi.

IN cazul in care o pata de cafea, grasime, suc sau orice altceva reuseste sa isi gaseasca locul pe suprafata mochetei, este bine sa folosesti imediat servetele puternic absorbante sau hartie igienica cu care sa tamponezi locul de mai multe ori. Dupa ce ai tamponat locul, poti turna apa minerala carbogazoasa pe pata, pe care sa o absorbi din nou cu servetele. 

Gelul de dus sau detergentul de vase pot fi o solutie optima pentru petele de grasime iar noroiul se curata cu aspiratorul, dupa ce s-a uscat.

 

Servicii de Curatenie Profesionala - Tesok.ro

TESOK SRL - SERVICII DE CURĂȚENIE PROFESIONALĂ MUREȘ

Webdesign by SigmaNet