Desprafuire si degresare mobilier

Desprafuire si degresare mobilier
adaugat 23 Dec 2021
Distribuie
Praful este o substanta solida care a fost descompusa in multiple particule fine. Sursa acestor particule poate fi extrem de variata iar impactul pe care il au asupra organismului difera si el, de la caz la caz.

Praful poate fi generat de particule de pamant, faina, hartie, zahar, alimente uscate, ciment, rumegus, elemente toxice sau nanomateriale. 

In general, acasa sau la birou praful este compus din acarieni, par de animale, mucegai de interior, granule de polen sau diverse particule alimentare iar inhalarea acestuia poate provoca diverse probleme de sanatate. 

Oferim servicii de desprafuire si degresare mobilier, pentru a te bucura de un mediu cat mai sanatos

Stim cat de periculos este praful, motiv pentru care am dezvoltat un serviciu complex pentru eliminarea lui. Serviciul implica atat eliminarea prafului, cat si degresarea pieselor de mobilier sau eliminarea panzelor de paianjen.

Procesul de degresare si desprafuire se face in felul urmator:

Degresam toate piesele de mobilier ( birouri, mese, biblioteci, dulapuri, etc), folosind solutii dezinfectante si lavete din microfibra care protejeaza materialul;

Stergem praful de pe toate elementele si accesoriile din incapere ( usi, intrerupatoare, cuiere, pervaze, etc);

Eliminam panzele de paianjen.

De ce sa ne alegi pe noi?

1. Pentru ca folosim doar solutii de cea mai buna calitate, pe care le-am testat de-a lungul timpului si care au dat rezultate;

2. Pentru ca nu neglijam nimic. Facem curatenie responsabil, acordand atentie fiecarui detaliu;

3. Pentru ca lucram cu echipamente profesionale, care ne ajuta sa terminam treaba rapid si bine;

4. Pentru ca ne dorim colaboratori de lunga durata, motiv pentru care tinem cont de toate cerintele celor cu care lucram.

 

Servicii de Curatenie Profesionala - Tesok.ro

TESOK SRL - SERVICII DE CURĂȚENIE PROFESIONALĂ MUREȘ

Webdesign by SigmaNet