Curatare geamuri

Curatare geamuri
adaugat 23 Dec 2021
Distribuie
Curatarea geamurilor poate fi o reala provocare, indiferent ca este vorba despre geamurile de acasa sau cele de la birou. 

Cel mai adesea, geamurile se afla la o inaltime considerabila iar curatarea lor pe exterior poate genera o multime de riscuri. Daca nu vrei sa iti asumi niciun risc, cea mai buna optiune pe care o ai este aceea de a apela la noi.

Oferim servicii de curatare geamuri, facand fiecare geam sa para invizibil 

Serviciile noastre de curatare geamuri sunt realizate cu cea mai mare atentie, in asa fel incat la finalul procesului sa nu mai existe nicio pata. Pentru rezultate optime ne bazam pe o serie de avantaje:

Folosim substante speciale, antistatice, cu efect de absorbtie a urmelor de degete;

Avem o echipa de profesionisti care pot curata orice tip de geam, indiferent de inaltimea la care se afla si de dimensiunile lui;

Curatam atat geamurile, cat si ramele si pervazele acestora, pentru a minimiza riscul de remurdarire.

Stim toate secretele unor geamuri curate, fara urme si fara pete, asadar, ai toate motivele sa apelezi la noi.

Cat de des trebuie sa apelezi la serviciul de curatare geamuri si cat costa?

Frecventa cu care trebuie sa cureti geamurile poate sa difere in functie de conditiile din exterior si de modul de exploatare a geeamului. Pentru cladirile din zone aglomerate, in care praful se ridica frecvent, curatarea poate avea loc o data la doua saptamani. Pentru cladirile in jurul carora nu exista foarte mult trafic, un interval de o luna poate fi potrivit.

Costul nu este unul standard, fiecare proiect fiind diferit. Te asiguram, insa, ca vei plati o suma mai mult decat acceptabila si te vei bucura de toate avantajele unui serviciu de curatare geamuri:

Eliminarea riscurilor de a te accidenta;

Castigarea timpului pe care l-ai pierde in mod normal curatind geamul;

Rezultate impecabile.

 

Servicii de Curatenie Profesionala - Tesok.ro

TESOK SRL - SERVICII DE CURĂȚENIE PROFESIONALĂ MUREȘ

Webdesign by SigmaNet